Finn hotell

Søk Loader Spiner Animation

Coop HotellKupp Prisgaranti

Vi liker alle å føle at vi får valuta for pengene. Derfor er vi hos Coop HotellKupp opptatt av å gi deg som kunde den beste prisen. Nettopp av den grunn har vi prisgaranti på Coop HotellKupp. 

Ja, faktisk er vi så sikre på at prisen vi tilbyr er den beste på markedet at om du skulle finne hotellet du har valgt til en billigere pris et annet sted refunderer vi differansen. Ikke nok med det, vi gir deg et gavekort på NOK 100,- til bruk neste gang du booker hotell gjennom Coop HotellKupp. Og  – for sikkerhets skyld kan du til og med pris-matche hotelloppholdet ditt i hele 48 timer etter at du booket.

Dersom du i all usannsynlighet skulle finne hotelloppholdet ditt til en rimeligere pris et annet sted kan du bare ringe vårt kundesenter 
– 64 87 50 00  - eller sende en e-post til info@coophotellkupp.com med Emne: Prisgaranti. E-posten din må innehold:

 • Navn
 • Telefonnummer
 • Referansenummer på bestillingen
 • Ankomstdato
 • Antall netter
 • Hvor du fant de samme rommene til en lavere pris
 • Hva var prisen
 • Skjermdump som viser den lavere prisen

Vi vil behandle forespørselen din innen 72 timer. Ja, så enkelt er det faktisk.

Vilkår og betingelser

 1. Prisgarantien – om du booker et hotellrom hos Coop HotellKupp og innen 48 timer finner en bedre pris for samme dato, rom type, antall gjester og type overnatting på et annet nettsted vil vi refundere mellomlegget. I tillegg vil du motta et gavekort på NOK 100,- som kan benyttes neste gang du booker et hotellopphold gjennom Coop HotellKupp.

 2. Prisgarantien er kun gyldig om det dreier seg om helt identiske vilkår for oppholdet, det vil si at både hotell, dato, romtype, type overnatting og antall gjester er det samme. I tillegg må prisen inkludere alle skatter og avgifter, og ha samme kanselleringsvillkår.

 3. Refusjonsforespørsel. For å oppfylle vilkårene for refusjon av prisdifferansen må du sende inn mail med kravet innen 48 timer etter at du har bestilit hotelloppholdet ditt.

 4. Prissammenligning. Prisgarantien er kun gyldig på priser som både er annonsert og tilgjengelige for allmennheten på et nettsted rettet mot forbrukere i Norge.

 5. Prisen oppgitt må dreie seg om hoteller hvor både hotellnavn og bookingdetaljer er  informert om før booking.

 6. Prisen som oppgis må være tilgjengelig for alle forbrukere, og ikke redusert med bruk av kundefordelsprogrammer, gavekort eller på andre måter.

 7. Hotell/pris må være tilgjengelig for nettbestilling via reisebyrå/selskap som selger til den allmenne forbruker i samme kroneenhet og samme land.

 8. Prissammenligning må foregå på enkeltbasis, ikke være direkte fra hotellet eller på noen måte del av en ”pakkeløsning.”

 9. Som et alternativ til å refundere prisdifferansen forbeholder Coop HotellKupp seg retten til å kansellere bookingen din og refundere beløpet i sin helhet.

 10. Verifisering av krav: Alle forespørsler om prisgaranti er underlagt verifisering av Coop HotellKupp. Prisen som oppgis må fortsatt  være tilgjengelig på det tidspunktet dette sjekkes av Coop HotellKupp, noe som gjøres innen 48 timer etter at krav er mottatt. Vi vil ikke akseptere skjermbilder eller andre påståtte bevis på en lavere pris som vi verken kan sjekke eller bevise. Vi vil heller ikke bekrefte eller innfri andre krav som vi i beste tro mener er resultat av trykkfeil eller annen feil. Ei heller vil vi innfri krav vi opplever som forsøk på bedrageri. Verifiserte krav vil behandles innen 72 timer etter at krav fremstilles. NB: Det kan ta inntil 30 dager eller neste fakturaperiode før refusjonssummen vises på din kontoutskrift.

 11. Forandringer i Prisgaranti: Vi forbeholder oss retten til å forandre eller avvikle Prisgaranti eller å begrense tilgjengeligheten av denne uansett kunde, tid eller grunn, og uten forvarsel eller ansvar ovenfor deg som kunde. Vilkår og betingelser som er oppgitt på www.coophotellkupp.com på det tidspunktet krav fremstilles vil avgjøre om du er dekket av Prisgaranti.  

Abonner på nyhetsbrev

Benytt deg av de siste reisetilbudene