Finn hotell

Søk Loader Spiner Animation

Kontakt oss!

Få eksperthjelp fra vår kundeservice med anbefalinger, bestillinger og de beste tilbudene. Ring oss 64 87 50 00 - tastevalg 2 eller kontakt oss på info@coophotellkupp.com. 

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og følger Folkehelseinstituttets anbefalinger. Ønsker du å komme i kontakt med oss for å booke om, kansellere eller bestille så anbefaler vi at du sender oss en e-post så skal vi besvare din henvendelse så fort som mulig. For å endre din bestilling kontakt oss på info@coophotellkupp.com eller ring 64 87 50 00 - tastevalg 2

Ikke bekymre deg hvis reiseplanene dine endres, du kan endre datoene for hotellreservasjoner helt gratis * når du bestiller med Coop HotellKupp. Som Coop-medlem bestiller du ditt hotellopphold nå og betaler kun bookingavgift – resten betales når du kommer til hotellet. Med vår Best pris-garanti får du alltid de beste tilbudene. For å endre din bestilling kontakt oss på info@coophotellkupp.com eller ring 64 87 50 00, tastevalg 2.*Eventuelle prisforskjeller vil være gjeldende


1. "Hvordan ser avbestillingsreglene ut?" Alle kunder har rett til å kansellere hotelloppholdet opptil 48 timer før innsjekking uten ekstra kostnad, og da mister du bare bestillingsgebyret på 13% du betalte da du gjorde bestillingen.

2. "Kan du booke om reservasjonen?" Alle kunder har rett til å ombooke oppholdet to ganger til en ny dato eller et nytt hotell (i samme land) opptil 48 timer før innsjekking uten å miste reservasjonsgebyret. En eventuell ombookning kan kun skje til et hotell i samme land som orignalbookningen eller den resevalutaen som hotellet blitt booket i.

3. "Kan tre voksne bo i et familierom?" De fleste hotell tillater tre voksne å bo i familierommene, men da reglene kan variere fra hotell til hotell, anbefaler vi at du kontakter hotellet direkte og spør om det er greit før du bestiller.

4. "Hvordan gjør du det med å bestille et kjæledyrvennlig rom eller et tilgjengelig handikapet rom?" For å bestille et kjæledyrvennlig rom eller et rom for funksjonshemmede, må du først ringe til hotellet og spørre om de har tilgjengelige rom som tilfredsstiller dine krav. Hvis hotellet har ledige rom, kan du ringe oss på 64 87 50 00, og vi foretar bookingen for deg.

5. "Kan du bestille parkering på hotellene gjennom deg?" Vi har dessverre ikke oversikt over hvilke hoteller som tilbyr parkering og ikke. Alle spørsmål angående parkering må tas direkte gjennom hotellet.

6. "Tilbyr du hotell utenfor Skandinavia" Vi tilbyr for øyeblikket bare hoteller i Sverige, Norge og Danmark.

7. "Hvor mange netter trenger du å bestille for å dra nytte av rabatten?" Vi har kontrakter på 2–5 netter på de fleste hotellene vi jobber med, men på noen hoteller er det mulig å bestille et rom for bare én natt.

8. "Får jeg bestillingsgebyret mitt hvis jeg avbestiller oppholdet?" Vi vil bare refundere bestillingsgebyret på 13% hvis du blir akutt syk og sender inn et legeerklæring til oss eller hvis hotellet må legges ned som følge av Covid-19 og du blir tvunget til å avbestille oppholdet. Utover det refunderer vi aldri bestillingsgebyret for avbestillinger.


Få eksperthjelp fra vår kundeservice med anbefalinger, bestillinger og de beste tilbudene.
Få eksperthjelp fra vår kundeservice med anbefalinger, bestillinger og de beste tilbudene.

Abonner på nyhetsbrev

Benytt deg av de siste reisetilbudene