Romantisk weekend: 7 tips til den perfekte kjæreste-turen

Publisert den 01 feb. 2021 i Romantisk weekend

Hvem drømmer vel ikke om å kunne sjekke litt ut fra hverdagsliv og rutiner og bare nyte hverandre og litt etterlengtet alenetid? Sammen med den du har kjær kan hvor som helst ha kjærlighet i luften – og dere trenger faktisk ikke dra så langt for å finne romantikk i bøtter og spann. Fra luksus og spa på høyfjellshotell til storbyliv og kulturopplevelser i hovedstaden, her er våre beste tips til en helgetur som garantert får hjertet til å banke litt raskere.

1. Nyt en sen og lang hotellfrokost

Hverdagens kjas og mas kjennes ekstra langt borte når dere kan la være å sette alarm på telefonen før dere legger dere på kvelden, for så å starte dagen med en stor og herlig frokostbuffet. Eller kanskje velger dere å innta frokosten neste morgen iført pysjamas eller badekåpe servert på rommet.   

2. Nyt litt luksus på spa

Hva med å unne dere noen dager hvor velvære for kropp og sjel står i fokus? Mange av våre hotell kan friste med fine spa-opplevelser, og få ting er vel like romantisk som å tilbringe tid med din kjære i et deilig boblebad, eller kanskje til og med unne dere en massasje eller annen kropps- eller ansiktsbehandling. 

3. Unn dere en middag dere sent vil glemme 

God mat og drikke er noe de fleste av oss liker å nyte sammen med noen vi er glad i, og prikken over i-en på en romantisk weekend kan være et måltid på en restaurant dere lenge har drømt om å besøke, eller har hørt fantastiske ting om. Gjør litt undersøkelser på spisesteder før dere reiser på tur, og husk på at for mange populære restauranter kan det lønne seg å bestille bord i forveien.   

4. Test grensene og prøv noe helt nytt

 Det er ingen tvil om at man blir sterkere som par ved å overkomme utfordringer sammen – så hva med å prøve opplevelser som garantert gir et kick? Bestig en fjelltopp, lei sykler og utforsk byen fra sykkelsetet, eller hva med å besøke et ridesenter og prøve dere på hesteryggen?  

5. Meld dere på et kurs

Nye opplevelser styrker forholdet, så hvorfor ikke kombinere helgeturen med å lære noe nytt sammen. Hva med å prøve dere på å danse salsa? Et minikurs i ølbrygging? Og om dere besøker hovedstaden, hva med et kurs i ekte italiensk eller fransk matlaging på Kulinarisk Akademi?  

6. Gå på oppdagelsesferd 

Det er nettopp til fots – og hånd i hånd – at man kan se og oppleve byen best. Vandre gjennom smale gater, la dere friste av kafeer og kaffebarer, utforsk gallerier og museer – det aller beste med en weekend hvor det bare er dere to er at man ikke verken trenger å passe klokken eller å ha så mange planer for dagen. 

7. La teknologien ligge hjemme

Slå av telefonen. Legg nettbrettet hjemme. La denne helgen dreie seg om å leve i nu-et sammen med din kjære, hvor dere faktisk har tid til hverandre og den gode samtalen, og hvor e-poster og oppdateringer på diverse sosiale medier kan få lov til å vente. 

assets

Abonner på nyhetsbrev

Ta del av eksklusive tilbud og de seneste nyhetene

assets