Norges beste familieturer: Topp 5 familievennlige destinasjoner

28 Mar 2024

Man trenger slett ikke reise utenlands for å oppleve en uforglemmelig reise. En familieferie i Norge kan være en opplevelse for livet, og vårt langstrakte land har mange flotte destinasjoner som passer perfekt for hele familien. Her deler vi reiseinspirasjon til fem av de beste destinasjonene for familieferien i Norge og alt dere kan gjøre på turen deres. 

Historisk storbyferie i Norge: Reiseinspirasjon for historieglade

29 Feb 2024

Noe av det som er spennende med å reise og oppleve nye steder, er å gå på leting i historien. I de store byene i Norge – i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger, finner du spor etter vikingkonger, høvdinger og oppdagelsesreisende – og en og annen straffange.

Våre 5 favoritter: Skandinavias beste spaopphold

25 Jan 2024

I Norge elsker vi deilige spaopplevelser, og du trenger ikke reise langt. Kanskje drømmer du om litt luksus med fokus på hvile og avslapning, eller du har lyst til å kombinere spaoppholdet med aktiviteter utendørs i fantastisk natur. Det finnes mange populære og velkjente spahoteller i Norge og Sverige, og her har vi samlet våre favoritter! 

Den store reiseguiden: Storbyferie i Norge

15 Dec 2023

Drømmer du om storbyferie? Om et lite avbrekk i hverdagen? Du trenger ikke å reise langt. Velg Oslo eller Bergen, Trondheim eller Stavanger, og opplevelsene står i kø. Spis på hyggelige restauranter, gå på shopping, ta en tur i gatene og opplev historie, kunst og kultur. Samtidig er naturopplevelsene og aktivitetene tett på.

Topp 5 vinteraktiviteter i Skandinavia

24 Nov 2023

I Skandinavia er det svært mye å finne på under de kalde vintermånedene. Fra vintersport til spennende eventyr i snødekt landskap har man mye å velge mellom både i Norge, Sverige og Danmark.

Reiseguide til Irland

20 Oct 2023

Irland er en destinasjon de fleste erfarne reisende ønsker å oppleve i løpet av livet sitt, og som regel er Dublin første stopp på eventyret. Sammenlignet med andre europeiske hovedstader er Dublin relativt liten, men byen byr på overraskelser som vil vekke enhver besøkendes appetitt på eventyr.

Subscribe to the newsletter!

And take note of the latest news and travel offers