Vinterguide til Oslos beste akebakker

Mange velger å reise til fjells for å stå på ski og leke seg i snøen, men det finnes faktisk noen ordentlig flotte akebakker i hovedstaden også. Å ta en tur i akebakken er en billig og gøy måte å nyte vinterdager i Oslo for både små og store, og akemulighetene innebærer alt fra mindre løyper midt i byen til lengre løyper litt utenfor sentrum. Vi har satt sammen en guide til de beste akebakkene i Oslo på vinterstid.

assets 13 jan. 2023

Velkommen til Skeikampen i vinter

Skeikampen – en fantastisk vinterdestinasjon! På vinterstid er det få ting som er så populære som en god gammeldags tur til fjells, og i Norge er vi så heldige at vi har mange flotte steder å dra til. Her deler vi 4 gode grunner til å ta turen til Skeikampen i år. 

assets 09 des. 2022

Adventsstemning: Her er Skandinavias beste julemarkeder

Du trenger slett ikke reise langt for å oppleve et skikkelig hyggelig julemarked. Her finner du de fem beste julemarkedene i Norge, Sverige og Danmark.

assets 04 nov. 2022

7 grunner til å booke en langhelg på hotell i Trondheim i høst

Vakre Trondheim er storbyen med småbysjarm, og det er slett ingen overraskelse at mange reiser fra både nært og fjernt for å oppleve en av Norges mest interessante og opplevelsesrike byer. Høsten er en fantastisk tid for å oppleve alt Trondheim har å by på, og byen viser seg fra sin beste side når høstfargene kommer frem.

assets 12 okt. 2022

Høstferie: 10 ting vi elsker med denne årstiden!

Hurra for høsten! Høsten er kanskje er den aller fineste tiden på hele året, og det er ingen mangel på spennende ting å finne på i høstferien. Hva med å reise til fjells for å se på de vakre høstfargene i Norges storslåtte natur? Eller oppleve Oslos mange høstaktiviteter og flotte parker?

assets 16 sep. 2022

assets

Abonner på nyhetsbrev

Ta del av eksklusive tilbud og de seneste nyhetene

assets