Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på våre ofte stilte spørsmål. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på må du gjerne ta kontakt med oss.


Hvordan beskyttes kundeopplysningene?

Digibreaks system er et av de mest overvåkede, sertifiserte og ugjennomtrengelige systemene i verden. Digibreaks har nivå 1 PCI-sertifisering, en sertifisering som gis etter vurdering av en uavhengig tredjepart. Digibreaks lagrer ikke kredittkortopplysninger i sitt system. Betalinger gjøres gjennom betalingsselskapet Realex for å sikre at det finnes strenge sikkerhetstiltak som beskytter opplysningene dine.

Hva slags informasjon kommer dere til å lagre?

Digibreaks vil ikke lagre kredittkortopplysninger i sine systemer. For å kunne yte service og hjelpe deg med bestillingen kommer vi imidlertid til å lagre sentral bestillingsinformasjon (navn, adresse, e-postadresse osv.) i en periode på 12 måneder fra ankomstdato. Vær oppmerksom på at alle personlige opplysninger beskyttes gjennom kryptering.

Hva består tilbudet av? 


Hva innebærer tilbudet Coop HotellKupp?

Coop HotellKupp tilbyr én til fem netters hotellopphold for to personer med inkludert frokost på 3- og 4-stjerners hoteller i hele Norden og enkelte europeiske storbyer. Ved tilgjengelighet kan familierom bestilles i Norden. Da inngår to barn under 11 år i prisen. Dersom du reiser alene tilbyr vi enkeltrom på enkelte destinasjoner. Se våre fullstendige vilkår for mer informasjon.

Hva trenger jeg for å ta del i Coop HotellKupp?

Det eneste du trenger for å bestille via Coop HotellKupp, er å være medeier i Coop. Bevis på at du er medeier må fremlegges ved ankomst til hotellet, i form av medlemskort eller App. 

Hvor mange ganger kan jeg bestille med Coop HotellKupp?

Så mange ganger som du ønsker!

Hvilken standard er det på hotellene?

Hotellene er tre- og firestjerners.

Får vi den samme servicen som andre hotellgjester?

Det er ingen forskjell når det kommer til standard og service. Rommene og frokosten er av samme kvalitet for deg som for alle andre gjester som bestiller ordinære rom. (Gjelder ikke suiter o.l.)

Hvordan bestiller jeg? Hvordan fungerer tilbudet?


Hvordan søker jeg?

Du kan søke etter hotellopphold ved å velge destinasjon, ønsket ankomstdato, antall rom og antall gjester. Du får opp en liste med de stedene der det finnes hotell med ledige rom. Når du har valgt et sted, blir du presentert for et eller flere tilgjengelige hoteller som stemmer med søkekriteriene dine. Hvert hotell har en kort beskrivelse slik at du lettere kan velge det hotellet som passer for akkurat deg.

Får jeg noen bestillingsbekreftelse?

Bestillingen bekreftes gjennom betalingstransaksjonen. Ditt Coop medlemsnummer er bestillingsnummeret ditt. Hvis du oppgir e-postadressen din når du bestiller, får du en bestillingsbekreftelse på e-post.

Hvis du bestiller flere hoteller eller romtyper på nett, får du separate bekreftelser for hvert rom.
Hvis du bestiller via telefon, får du en samlebekreftelse ved bestilling av flere rom av samme type.
Hvis du ikke har mottatt bekreftelse på e-post og/eller er usikker på om bestillingen ble gjennomført, kan du kontakte oss på info@coophotellkupp.com. Vi kan da bekrefte bestillingen og sende bekreftelsen på nytt.

Hvor nært opp til ankomstdagen kan jeg bestille?

Bestillinger på nett må gjøres senest kl. 17.00 dagen før ankomst. På telefon kan du også bestille på selve ankomstdagen. For hoteller utenfor Norden ber vi deg lese særlige vilkår som gjelder.

Jeg reiser alene – har dere enkeltrom?

Vi tilbyr enkeltrom i Sverige, Norge og Danmark.

Finnes det forskjellige typer rom for familier?

Vi tilbyr 3-sengsrom med plass til et barn under 5 i foreldrene seng og ett barn under 11. Vi har også 4-sengsrom med plass til 2 barn (0-11) i hver sin seng. Frokost for to barn er alltid inkludert i prisen.

Hva koster det hvis man har flere enn to barn eller hvis barna er eldre enn 11 år?

Hvis barna er eldre enn 11 år eller dere har flere enn to barn, må du ta kontakt med hotellet. Hotellet bestemmer hvor mye dere må betale ekstra. Du bestiller imidlertid som vanlig via nettsidene for Coop HotellKupp eller via vår bestillingstelefon. 3- og 4-sengsrom er ikke tilgjengelig i europeiske storbyer utenfor Norden.

Kan jeg få en liste over alle hotell jeg kan booke via Coop HotellKupp?

Coop HotellKupp har avtale med en rekke hoteller i Norden og en rekke europeiske byer, og tilgjengeligheten på disse vil variere avhengig av dato. Derfor har vi ikke en komplett liste over generelt tilgjengelige hotell. Den enkleste måten å se tilgjengelighet på, er å søke opp ønsket dato for overnatting her på vår nettside. Du kan bestille online eller lese mer om hvordan du kontakter oss her.

Kan jeg bruke mitt Coop-kort til å bestille et opphold for andre enn meg selv?

Du kan bestille på vegne av venner som er medlemmer i Coop. Vis de ikke er medlemmer, kan du kjøpe et gavekort som de kan bruke for å bestille et hotellopphold.

Er det mulig å bestille flere hotellopphold i en og samme bestilling?

Ja, klikk på «Bestill ytterligere hotellopphold» i handlekurven, så kommer du tilbake til startsiden, der du kan velge nye tilbud.

Beliggenhet er viktig for meg, men jeg er ikke sikker på hvilket hotell som har best beliggenhet i forhold til mine ønsker. Finnes det et kart jeg kan bruke?

Ja! Når du har valgt det stedet (sted, by, land) du ønsker å besøke, får du presentert en liste med hoteller. Disse hotellene kan du også se på Google Street Map ved å klikke på Vis på kart-knappen øverst på siden. Du kan zoome inn og ut på kartet slik at du enkelt kan bestemme deg for hvilket hotell som passer deg best.

Betaling 


Hvordan betaler jeg?

Hvis du bestiller gjennom vår kundeservice, kan du betale på følgende måte: VISA eller MasterCard: Du betaler et bookingavgift under bestillingsprosessen (ca. 13 % av den totale prisen), og det resterende beløpet betales på hotellet.

Kan jeg betale med mitt Coop-kort?

Det er mulig å betale med ett Coop MasterCard.

Gir Coop HotellKupp noe kjøpeutbytte?

Nei, ingen kostnader i forbindelse med Coop HotellKupp gir kjøpeutbytte.

Hvordan vet jeg at betalingen via www.coophotellkupp.com er sikker?

Betalinger gjøres gjennom betalingsselskapet Realex Payments for å sikre at det finnes strenge sikkerhetstiltak som beskytter opplysningene dine.

Ombestillinger/endringer


Kan jeg endre datoene for hotelloppholdet?

Ja, du kan endre datoene for oppholdet opptil to ganger dersom endringen gjøres minst to dager før ankomstdagen. Hvis du ombestiller mer enn to ganger, tilkommer et administrasjonsgebyr tilsvarende bookingavgiften (ca. 13 % av den totale prisen). Vær oppmerksom på at noen hoteller ikke tilbyr endring av datoer, og du vil se deres avbestillingsvilkår ved bestilling. Nedenfor kan du se eksempler på deltakende hoteller som ikke tilbyr endring av datoer gratis.

 

Kan jeg flytte reservasjonen over til et annet hotell?

Hvis du flytter reservasjonen over til et annet hotell, tilkommer et administrasjonsgebyr tilsvarende bookingavgiften (ca. 13 % av den totale prisen). Endringer må gjøres på info@coophotellkupp.com.

Avbestilling


Hvordan avbestiller jeg?

Avbestillinger må gjøres online på www.coophotellkupp.com via ”Mina reservasjoner” eller info@coophotellkupp.com. En avbestillingsbekreftelse sendes på e-post til e-postadressen som ble oppgitt under bestillingsprosessen.

Hva gjør jeg hvis jeg må avbestille i helgen?

Våre åpningstider er mandag til fredag kl. 08.30–17.00. Hvis du må avbestille mindre enn to dager før ankomst, ikke har tilgang til Internett og/eller kontoret vårt er stengt, ber vi deg om å kontakte hotellet direkte. Avbestillingen må også gjøres hos oss, så ta alltid kontakt med oss så snart kundeservice åpner igjen.

Får jeg tilbake bookingavgiften hvis jeg avbestiller?

Nei, ved avbestilling betales ikke bookingavgiften (ca. 13 % av den totale prisen) tilbake.

Påløper det ekstra kostnader hvis jeg avbestiller sent?

Hvis avbestillingen skjer mindre enn to dager før ankomstdagen, eller hvis du ikke sjekker inn, har hotellet rett til å belaste deg for én natt.

Hvis jeg har betalt oppholdet med gavekort og deretter avbestiller - hvodran får jeg da pengene tillbake?

Hvis du avbestiller mer enn to dager før ankomstdagen, får du beløpet minus bookingavgiften tilbake på gavekortet. Hvis du avbestiller mindre enn to dager før ankomstdagen, får du tilbake totalbeløpet minus bookingavgiften og kostnaden for én natt på gavekortet.

Hva må jeg tenke på hvis jeg skal betale med gavekort?

Coop HotellKupp gave kort kan bare brukes online på vår nettside ved bestillings tilfellet eller på telefon med vårt kundesenter ved bestilling. Det er ikke mulig å anvende gavekort som betalingsmetode direkte hos hotellet. Under betalingsprosessen må du oppgi koden og serienummeret på gavekortet. Dersom oppholdet er dyrere enn verdien på gavekortet, betaler du differansen med VISA eller MasterCard under bestillingsprosessen. Du trenger verken ta med Coop-kortet eller gavekortet til hotellet. 

Hvordan kjøper jeg et Coop HotellKupp-gavekort?

Som medlem i Coop kan du enten kjøpe gavekort gjennom hjemmesidene våre (ved å klikke på «gavekort») eller på telefon på 64 87 50 00.

Klager

Hvem kan jeg kontakte hvis jeg har spørsmål eller klager i løpet av hotelloppholdet?

Ta kontakt med hotellresepsjonen. De kan svare på spørsmål eller håndtere eventuelle klager.

Hvem kan jeg kontakte hvis jeg har spørsmål eller klager i etterkant av hotelloppholdet?

Eventuelle krav eller klager knyttet til hotelloppholdet skal først og fremst rettes til det aktuelle hotellet. Deretter kan du også ta kontakt med Coop HotellKupps kundetjeneste.

IE9 nettleser-problemer

Vennligst følg disse instruksjonene for å løse navigeringsproblemene. Dersom du opplever problemer, vennligst kontakte oss på info@coophotellkupp.com
a) Velg Alternativer for Internett fra Verktøy-menyen i nettleseren din (like under adresselinjen i toppen av nettleservinduet) b) Velg Personvern-fanen i popup-vinduet som vises c) Trykk på Avansert d) I dette vindusmeny sjekker du følgende innstillinger: i. Overstyr automatisk håndtering av informasjonskapsler - huk av denne, og sjekk at både Førsteparts informasjonskapsler og Tredjeparts informasjonskapsler er satt til Godta ii. Huk av for Tillat alltid øktsinformasjonskapsler e) Klikk OK.
Nettleserproblemene dine er nå løst. Hvis du har ytterligere problemer, vil kundesenteret vårt på info@coophotellkupp.com og hjelpe deg.

Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å kontakte oss for andre henvendelser – enten det gjelder spørsmål, klager eller tilbakemeldinger – må du gjerne kontakte oss på: info@coophotellkupp.com.