Vilkår

Vilkår i kraft fra mars 2024

LES DISSE VILKÅRENE NØYE FØR DU BRUKER NETTSTEDET

Coop HotellKupp ("vi", "oss", vår"), til enhver tid som agent (eller underagent, som nevnt nedenfor) på vegne av overnattingstilbydere i tilretteleggingen for overnattingstjenester til kvalifiserte medlemmer av www.coophotellkupp.com. Digibreaks Limited er et irsk aksjeselskap med registreringsnummer 634954.

Andre vilkår

Kontrakten din består av fire deler – velkomstbrev/-e-post, disse vilkårene og retningslinjene for personvern og informasjonskapsler.

Ved å bruke dette nettstedet bekrefter du at du godtar å overholde disse vilkårene for bruk.

Hvis du ikke godtar disse vilkårene, må du ikke bruke dette nettstedet. Vennligst skriv ut en kopi av disse vilkårene for fremtidig referanse.

Disse vilkårene for bruk refererer til følgende tilleggsvilkår, som også gjelder bruken av dette nettstedet.

  • Våre personvernregler, som fastsetter vilkårene for behandlingen av personopplysninger vi samler inn fra deg, eller som du gir oss.
  • Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til slik behandling, og du garanterer at alle opplysningene du oppgir, er nøyaktige.
  • Våre retningslinjer for informasjonskapsler, der informasjonskapslene på nettstedet vårt beskrives.

Merk at separate vilkår vil gjelde mellom deg og overnattingstilbyderen når du gjør en bestilling på nettstedet. Slike vilkår finner du på nettsidene til den respektive overnattingstilbyderen.

Disse vilkårene representerer hele avtalen mellom deg og oss angående bruken av nettstedet.

Bestillingsvilkår

Vær oppmerksom på at Coop HotellKupp ikke er overnattingstilbyder, men bare tilbyr dette bestillingsnettstedet som en tjeneste til sine kunder. Coop HotellKupp har som rolle å legge til rette for bestilling av overnatting hos overnattingstilbyderen. Overnattingstilbyderen er ansvarlig for oppholdets kvalitet og kunders tilfredshet under oppholdet.

Tilbudet gis med forbehold om tilgjengelighet til innehavere av Coop-kort og deres husstander med en registrert Coop.no-konto. For mer informasjon om å bli Coop-medlem vennligst klikk her. Coop-kortet eller Coop-appen må vises på hotellet, ellers har hotellet rett til å ta sin faste pris. Du kan kun bestille gjennom nettsiden ved å bruke din Coop.no-kontoinformasjon under bestillingsprosessen eller fra påloggingsknappen i overskriften på siden. Hvis du trenger hjelp til logge inn kan du klikke her. Alle Coop HotellKupp-bestillinger må gjøres på www.coophotellkupp.com eller via vår kundeservice på info@coophotellkupp.com. Bestillinger kan ikke gjøres direkte fra de deltakende hotellene.

Når du foretar en bestilling via nettstedet, må du være minst 18 år ved bestillingstidspunktet og ha juridisk kapasitet og autoritet til å stå som hovedbestiller hvis du bestiller på vegne av en gruppe. Ved å bestille bekrefter du at du forstår og har fullmakt til å godta disse vilkårene på vegne av din part, samt eventuelle vilkår fra overnattingstilbydere som kan gjelde, som utgjør hele avtalen mellom deg og den enkelte overnattingstilbyderen med hensyn til tilbudet om overnatting.

Alle tilbud gis med forbehold om tilgjengelighet, og selv om det er tilgjengelighet året rundt, kan det være begrenset tilgjengelighet på helligdager og andre spesielle perioder med høy etterspørsel.

Tilbudene er kun tilgjengelige for Coop-medlemmer. Du må vise ditt medlemskort eller Coop-appen ved innsjekk, dersom hotellet krever dette.
Du kan bare bruke nettstedet til å gjøre legitime henvendelser eller reservasjoner, og du godtar å ikke foreta spekulative, falske eller bedragerske reservasjoner, eller gjøre reservasjoner med forventning om senere etterspørsel.

Andre produkter eller tjenester tilknyttet hotellbesøket, betales direkte til og på hotellet.

Spesielle forespørsler, som rom for røykere, allergikere, mulighet til å ta med kjæledyr osv., garanteres ikke og kan medføre en ekstra kostnad som skal betales direkte til hotellet. Slike tilleggskostnader inngår ikke i Digibreaks priser. Du kan kontakte overnattingstilbyderen for mer informasjon om spesialforespørsler.

Personen som foretar reservasjonen, er ansvarlig for å gjøre alle betalinger innen forfallsdato og skal sikre nøyaktighet med hensyn til alle personlige opplysninger og annen informasjon som gis om deg selv og andre i reisefølget ditt. Du er ansvarlig for å varsle oss om eventuelle endringer, tillegg eller kanselleringer, i tillegg til endringer for mottak av korrespondanse, ettersom du er ansvarlig for å holde ditt reisefølge informert om bestillingen og eventuelle endringer i den.

Dersom dere ved ankomst til hotellet opplever problemer vær snill å kontakte vår kundeservice på info@coophotellkupp.com.

Plikter ved bestilling

Når du bestiller gjennom nettsiden vil du bli bedt om å oppgi følgende informasjon for at bestillingen skal behandles: Fornavn, etternavn, hjemmeadresse, gyldig bankkort og telefonnummer.

Hvis du foretar en bestilling via nettstedet, vil du ha en reservasjon hos den enkelte overnattingstilbyderen, ikke med Digibreaks, Coop.no eller Coop HotellKupp. Bestillingen din vil være underlagt vilkårene til den enkelte overnattingstilbyderen du har bestilt hos.

Merk at du godtar å overholde overnattingstilbyderens kjøpsvilkår, inkludert, men ikke begrenset til betaling av alle skyldige beløp og overholdelse av tilbyderens vilkår med hensyn til tilgjengelighet, produkter eller tjenester.

Hvis du har tilleggskrav, må du sørge for at overnattingen du velger, tilfredsstiller slike krav, og at du har bedt om disse ved bestilling.

Selv om vi tar sikte på å tilby deg best mulig service ved å oppdatere informasjonen på nettstedet vårt, gir vi ingen direkte eller indirekte garantier om at innholdet på nettstedet vårt er nøyaktig, fullstendig, oppdatert eller feilfritt, ettersom vi bruker informasjon vi får fra ulike overnattingstilbydere. Hvis det oppstår en feil med nettstedet, forsøker vi å rette feilen så snart som mulig. Skulle du oppdage en feil, kan du rapportere den til info@coophotellkupp.com.

Betaling

Prisen for et hotellopphold skal betales i hotellets lokale valuta. En bestillingsavgift betales på bestillingstidspunktet, og det resterende beløpet skal betales til hotellet ved innsjekk eller utsjekk i henhold til hotellets policy. Andre tjenester og kostnader betales direkte til hotellet. VISA eller MasterCard må brukes ved bestilling da man betaler en ikke-refunderbar bestillingsavgift på ca 13 % av det totale beløpet. Merk at bestillinger utenfor Norge, Sverige og Danmark betales i sin helhet ved bestilling. Når du bestiller et hotell utenfor Skandinavia, vil du bli belastet hele beløpet ved bestilling. Du kan bli belastet hele beløpet på din bestilling på norske hoteller. Du kan lese mer om dette her. Din bestilling vil ikke bli bekreftet før du har mottatt en ordrebekreftelse på e-post til adressen oppgitt ved bestilling. Ved å gjennomføre kjøpet godtar du Coop HotellKupp sine avbestillingsregler, som du finner ved bestilling.

Bestillingsbekreftelse

Når du har fullført bestillingen, godtar du å motta en e-post med bestillingsbekreftelsen. Vi kan også be deg om å fylle ut et vurderingsskjema, slik at vi kan gjøre nettstedet og tjenestene våre enda bedre. Bestillingen din vil ikke bli bekreftet før du har mottatt en bestillingsbekreftelse via e-post til adressen oppgitt ved bestilling

For å gjennomføre og garantere bestillingen din godtar du å oppgi en gyldig og korrekt e-postadresse. Vi er ikke ansvarlige for (og har ingen plikt til å verifisere) feilaktige eller feilstavede e-postadresser eller unøyaktig eller feil kontaktnummer eller bankortnummer.

Bestillingen din vil ikke bli bekreftet før du har mottatt en bestillingsbekreftelse via e-post til adressen oppgitt ved bestilling.

Avbestillinger og refusjon

Digibreaks tilbakebetaler ikke kunden med mindre eksepsjonelle omstendigheter råder.

Avbestillings- og refusjonsreglene varierer avhengig av hvilken overnatting eller pakke du bestiller. Vennligst les vilkårene fra overnattingstilbyderen før du går videre med bestillingen. Disse detaljene beskrives for og godtas av deg under bestillingsprosessen.

Vennligst merk at andre vilkår angående betaling, opphold og avbestilling gjelder for bestillinger utenfor Skandinavia og for visse hoteller i Norge. Under bestillingsprosessen vil du opplyses om vilkårene fra den individuelle overnattingstilbyderen, og det er viktig å lese disse før du fullfører bestillingen.

Hvis du har gjort en bestilling via dette nettstedet, kan du avbestille bestillingen ved hjelp av verktøyet "mine reservasjoner". Hvis du har gjort bestillingen din via telefon, kan du avbestille ved å kontakte vårt kundeserviceteam på telefon 64 87 50 00.

Hvis du ønsker å endre reisedato eller overnattingstilbyder etter at du har fullført bestillingen, må du sende en e-post til info@coophotellkupp.com. Du kan endre dato opptil to ganger ved samme hotell, hvis dette gjøres minst to dager før ankomstdagen. Dersom en bestilling gjøres flere enn to ganger, tilkommer et administrasjonsgebyr (ca. 13 % av totalprisen). Hvis en bestilling endres til et billigere opphold, vil ikke differansen i bestillingsgebyret refunderes. Hvis en bestilling endres til et dyrere opphold, belastes du også for differansen i bestillingsgebyret.

Sen avbestilling / No Show

Ved avbestilling mindre enn 2 dager før ankomstdagen, eller ved manglende oppmøte ("no show"), belaster hotellet deg for et gebyr. Vår kundeservice vil ta kontakt med deg dersom du ikke ankommer hotellet i henhold til bestillingen.

Gebyret varierer for de ulike tilbudene.

HotellKupp Norden: 

  • Mer enn 2 dager før ankomst – bestillingsgebyr (ca. 13 % av totalprisen)
  • Mindre enn 2 dager før ankomst – belastning for 1 natt

Romtyper

Følgende romtyper er tilgjengelige:

  • Dobbeltrom: Antall personer: 2 personer. Rominformasjon: Rom med 2 senger, dobbeltseng eller enkeltsenger. Standardrom med mindre informasjon fra hotellet indikerer noe annet.
  • Oppgradert dobbeltrom: Antall personer: Maks. 2 personer. Rominformasjon: Rom for 2 av en høyere standard enn standard. Hva hotellet kaller romtypen vil variere.
  • Enkeltrom: Antall personer: Maks. 1 person. Rominformasjon: 1 seng, enkeltseng
  • Rom med 3 senger: Antall personer: 2 voksne, maks. 2 barn (Barn 1 0–11 år, Barn 2 0–5 år). Rominformasjon: Rom med 3 senger. Kan for eksempel omfatte 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og 1 ekstra seng/sovesofa.
  • Rom med 4 senger: Antall personer: 2 voksne, maks. 2 barn (0–11 år). Rominformasjon: Rom med 4 senger. Kan for eksempel omfatte 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og 2 ekstra senger / 1 sovesofa.

Overnattingsleverandørens forpliktelser

Coop HotellKupp bestiller overnattinger hos overnattingstilbyderen som står oppgitt i bestillingsbekreftelsen som du mottar på vegne av oss.

Klageprosedyre

Eventuelle klager på overnattingen, herunder på oppholdet, skal i første omgang rettes til overnattingstilbyderen. Vær oppmerksom på at overnattingstilbyderens vilkår kan begrense din rett til å klage (inkludert krav om klage innen en bestemt tidsramme), så du bør sjekke disse.

Vær også oppmerksom på at eventuell assistanse som gis av Digibreaks, Coop.no eller Coop HotellKupp i forbindelse med slike klager, gjøres som en gest i vår egenskap som underagent for overnattingstilbyderen.

Eventuelle klager med hensyn til din faktiske bestillingsopplevelse på nettstedet skal rettes til Coop HotellKupp.

Etter å ha rettet klagen til overnattingstilbyderen kan du kontakte Coop HotellKupps kundeservice på e-post info@coophotellkupp.com

Databeskyttelse og -bruk

Vi er behandlingsansvarlig for personopplysningene vi samler inn direkte fra deg. Vi bruker bare personopplysningene dine som beskrevet i retningslinjene for personvern og informasjonskapsler nedenfor.

Endringer i disse vilkårene

Vi endrer disse vilkårene fra tid til annen. Hver gang du ønsker å bruke nettstedet vårt, ber vi deg sjekke disse vilkårene for å sikre at du forstår vilkårene som gjelder til enhver tid. Din fortsatte bruk av nettstedet etter at disse vilkårene er endret, betyr at du anses som å ha godtatt de endrede vilkårene.

Endringer på nettstedet

Vi kan oppdatere og endre nettstedet vårt fra tid til annen, for å oppdatere overnattingstilbydere og priser.

Vi garanterer ikke at nettstedet eller innhold på det alltid vil være tilgjengelig eller uten forstyrrelser. Vi kan suspendere eller tilbakekalle eller begrense tilgjengeligheten av hele eller deler av nettstedet vårt av forretnings- og driftsmessige årsaker og for å lette reparasjoner og/eller oppgraderinger. Vi vil prøve å gi deg rimelig varsel om slik suspensjon eller tilbaketrekking. Du er også ansvarlig for å sikre at alle som har tilgang til nettstedet vårt via din Internett-forbindelse, kjenner til disse vilkårene for bruk og andre relevante vilkår, og at de overholder dem.

Du må oppbevare kontodetaljene dine sikkert

Hvis du velger eller får tildelt et brukernavn, passord eller annen informasjon som en del av våre sikkerhetsprosedyrer, må du behandle slike opplysninger som konfidensielle. Du må ikke utlevere dem til noen tredjeparter. Vi har rett til å deaktivere et hvilket som helst brukernavn eller passord, uansett om det er valgt av deg eller tildelt av oss, når som helst, hvis du i henhold til vår rimelige oppfatning har brutt noen av bestemmelsene i disse vilkårene. Hvis du vet eller mistenker at andre enn deg selv kjenner brukernavnet eller passordet ditt, må du straks varsle oss på info@coophotellkupp.com.

Hvordan du kan bruke innholdet på nettstedet

Vi er eier eller rettighetshaver for alle immaterielle rettigheter på nettstedet vårt og for innhold som er publisert på det. Disse verkene er beskyttet av lov om opphavsrett og traktater rundt om i verden. Alle slike rettigheter er reservert. Du må ikke gjøre noen forsøk på å kopiere, distribuere, markedsføre, selge, overføre, publisere eller på annen måte utnytte nettstedets immaterielle rettigheter.

Vårt ansvar overfor deg

Coop HotellKupp har utvist rimelig forsiktighet for å sikre at innholdet på nettstedet er korrekt, i den utstrekning det er tillatt i henhold til gjeldende lov. Informasjonen på nettstedet er imidlertid basert på informasjon fra overnattingstilbydere, og publiseres av Coop HotellKupp i god tro. Coop HotellKupp aksepterer ikke noe ansvar for tap, forsinkelser, personskader, utgifter, skader eller ulempe overhodet med hensyn til leveringen av informasjon på nettstedet eller endringer i fasiliteter hos en bestemt overnattingstilbyder som ikke blir varslet til oss av den relevante tilbyderen.

Coop HotellKupp er ikke ansvarlig for eventuelle tap du måtte lide i forbindelse med reservasjonen, unntatt der feilen ligger hos Coop HotellKupp.

Coop HotellKupp, Digibreaks og Coop.no skal ikke holdes ansvarlig for indirekte skader eller tap (inkludert tap av fortjeneste eller goodwill), uavhengig av om de er forårsaket av uaktsomhet, og skal ikke holdes ansvarlig for manglende utførelse (eller forsinket utførelse) av noen av våre forpliktelser i denne forbindelse som skyldes omstendigheter utenfor vår rimelige kontroll.

Coop.no utelukker eller begrenser på ingen måte vårt ansvar overfor deg der dette er ulovlig. Dette inkluderer ansvar for død eller personskade forårsaket av vår uaktsomhet eller uaktsomhet hos våre ansatte, agenter eller underleverandører, og for svindel eller bedragerske fremstillinger.

Overnattingstilbyderens ansvar overfor deg

Overnattingstilbyderen alene vil være ansvarlig for eventuelle tap du måtte lide i forbindelse med reservasjonen, unntatt der feilen ligger hos Coop HotellKupp, som beskrevet over. Overnattingstilbyderens ansvar reguleres av vilkårene for den enkelte overnattingstilbyder.

Kampanjekode

Kun en kampanjekode kan bli benyttet per bestilling og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjekoder må brukes ved bestilling og kan ikke legges til en eksisterende bestilling. Dato for bestilling og opphold vil variere mellom ulike kampanjer. Kampanjekoder kan kun benyttes for bestillinger på hotell i Norge. Vennligst se detaljene for hver kampanje for ytterligere informasjon. 

Vi er ikke ansvarlige for virus, og du må ikke introdusere dem

Vi garanterer ikke at nettstedet vårt vil være sikkert eller uten feil eller virus. Du er ansvarlig for å konfigurere dine IT-systemer, dataprogrammer og plattformer for å få tilgang til nettstedet vårt. Du bør bruke din egen antivirusprogramvare. Du må ikke misbruke nettstedet vårt ved bevisst å introdusere virus, trojanere, ormer, logiske bomber eller annet materiale som er ondsinnet eller teknologisk skadelig. Du må ikke forsøke å få uautorisert tilgang til nettstedet vårt, serveren nettstedet er lagret på, eller noen server, datamaskin eller database som er koblet til nettstedet vårt. Du må ikke angripe nettstedet vårt via et tjenestenektangrep (DoS) eller et distribuert tjenestenektangrep. Ved å bryte denne bestemmelsen begår du et lovbrudd i henhold til Computer Misuse Act 1990. Vi vil rapportere alle slike brudd til de relevante rettshåndhevelsesmyndighetene og vi vil samarbeide med disse myndighetene ved å avsløre din identitet for dem. I tilfelle et slikt brudd vil din rett til å bruke nettstedet vårt opphøre umiddelbart.

Hvilket lands lover gjelder ved eventuelle tvister?

Vilkårene for Coop HotellKupp skal styres av og tolkes i samsvar med norsk lov, og norske domstoler har jurisdiksjon til å avgjøre enhver tvist knyttet til tjenestene eller disse vilkårene.