Frister det med et hotellopphold i Oslo, København eller Stockholm?

Vi kan nok alle trenge en pust i bakken iblant, og da er det deilig med en hotellferie! Heldigvis trenger du ikke reise langt for å nyte fantastiske reiseopplevelser – Skandinavias flotte storbyer har mye å tilby besøkende. Enten det er en romantisk kjærestetur, et avslappende spaopphold med en god venninne eller en koselig familietur som frister deg mest, kan du planlegge den perfekte storbyferien med Coop HotellKupp!

Søk i ruten ovenfor for å finne ditt neste hotellopphold.

Sjekk alltid Coop HotellKupp først!

Som Coop-medlem får du alltid lave priser på hotellopphold, og vi har et stort utvalg flotte hoteller å velge mellom i Norge, Sverige og Danmark. Du kan planlegge din byferie i Oslo, Stockholm eller København fra kun 893,- per natt* - og en deilig hotellfrokost er inkludert i prisen på utvalgte hoteller**. Sjekk alltid Coop HotellKupp før du bestiller hotell – hos oss får du alltid gode tilbud!

Hos oss kan du enkelt endre datoene for hotellreservasjoner helt gratis, se vilkår her

 

Vilkår og betingelser:

  • Tilbudet er basert på tilgjengelighet
  • Medlemskortet eller Coop appen fra Coop må fremvises ved innsjekk
  • Bestill online på www.coophotellkupp.com eller ring 64 87 50 00, tastevalg 2.
  • Finner du ditt hotell til en rimeligere pris på et annet nettsted, får du tilbakebetalt differansen og du får et gavekort på 100,-. Les mer på coophotellkupp.com/prisgaranti.
  • *Basert på et 2-netters opphold i august-desember 2023
  • **Ulike vilkår kan gjelde for forskjellige romtyper tilbydt på visse hoteller. Vennligst se våre nettsider for fulle vilkår og betingelser