Frister det med europeisk storbyferie?

Som Coop-medlem får du ikke bare gode priser på hotellopphold i Skandinavia – du kan også bestille hotellferie til mange av Europas mest kjente storbyer! Vi har et fantastisk utvalg reisemål så du kan finne det som passer best for deg. Velg mellom flotte hoteller i over 30 byer i 14 europeiske land, og skap storbyferien du drømmer om med Coop HotellKupp. Enten det er London, Paris, Amsterdam, Barcelona eller et av de andre populære reisemålene du ønsker å oppleve, kan du planlegge den perfekte turen på våre sider!

Søk i ruten ovenfor for å finne ditt neste hotellopphold i en europeisk storby.

Strandferie og storbyliv på samme tur

Når du bestiller med Coop HotellKupp, kan du velge mellom mange flotte reisemål. Flere steder har du også muligheten til å kombinere et livlig og spennende storbyliv med sol og deilige strender. I solfylte land som Spania, Hellas, Portugal og Malta finner du et stort utvalg gode og familievennlige hoteller som er perfekte å ta med barna på. Herlige feriedager i Europa ligger foran deg. Bestill i dag, men sjekk alltid Coop HotellKupp først!

Vilkår og betingelser:

Medlemstilbudet er basert på tilgjengelighet, og andre vilkår og betingelser gjelder for opphold i Europa enn innen Skandinavia. Når du bestiller et hotell utenfor Norge, Sverige og Danmark vil du bli belastet det fulle beløpet ved bestilling. På e-postbekreftelsen din vil du kunne se betalingsdetaljene for din bestilling. Bestillingen din vil ikke bli bekreftet før du har mottatt en bestillingsbekreftelse via e-post til adressen oppgitt ved bestilling. Ved å gjennomføre kjøpet godtar du hotellets avbestillingsregler som du finner på hotellsidene. Hvis du endrer eller kansellerer bestillingen, vil du ikke motta refusjon eller kreditt for et fremtidig opphold. Disse retningslinjene vil gjelde til tross for Covid-19, men er underlagt lokale forbrukerlover. Du kan avbestille hotellrommet under Mine reservasjoner. Les mer her