Frister det med europeisk storbyferie?

Som Coop-medlem får du ikke bare gode priser på hotellopphold i Skandinavia – du kan også bestille hotellferie til mange av Europas mest kjente storbyer! Vi har et fantastisk utvalg destinasjoner, så du kan finne det som passer best for deg. Velg mellom flotte hoteller i over 30 byer i 14 europeiske land, og skap storbyferien du drømmer om med Coop HotellKupp. Enten det er London, Paris, Amsterdam, Barcelona eller et av de andre populære reisemålene du ønsker å oppleve, kan du planlegge den perfekte turen på våre sider!

Søk i ruten ovenfor for å finne ditt neste hotellopphold i en europeisk storby.

Ferie i solen

Når du bestiller med Coop HotellKupp har du et stort utvalg reisemål å velge mellom. Hvis det frister med en deilig solferie, er det mange destinasjoner som kan passe godt. I solfylte land som Spania, Hellas, Portugal og Malta finner du et stort utvalg av fine og familievennlige hoteller som er perfekte å ta med barna på. Storslåtte opplevelser i Europa venter på deg – hvorfor ikke bestille din neste reise i dag? Sjekk alltid Coop HotellKupp først!

Vilkår og betingelser:

Medlemstilbudet er basert på tilgjengelighet, og andre vilkår og betingelser gjelder for opphold i Europa enn innen Skandinavia. Når du bestiller et hotell utenfor Sverige, Norge og Danmark, vil vi kun ta betalt en del av beløpet ved bestilling. De resterende pengene vil automatisk bli trukket fra kontoen din før ankomstdatoen. På e-postbekreftelsen din vil du kunne se betalingsdetaljene for din bestilling. Bestillingen din vil ikke bli bekreftet før du har mottatt en bestillingsbekreftelse via e-post til adressen oppgitt ved bestilling. Ved å gjennomføre kjøpet godtar du hotellets avbestillingsregler som du finner på hotellsidene. Hvis du endrer eller kansellerer bestillingen, vil du ikke motta refusjon eller kreditt for et fremtidig opphold. Disse retningslinjene vil gjelde til tross for Covid-19, men er underlagt lokale forbrukerlover. Du kan avbestille hotellrommet under Mine reservasjoner. Les mer her