Frister det med en avslappende venninnetur?

I en travel hverdag er det deilig med et lite avbrekk, og mange av oss drømmer nok om en avslappende hotellferie! Hvorfor ikke la mann og barn bli hjemme, og ta med en god venninne på et deilig hotellopphold? Med våre gode priser og et stort utvalg hoteller i Norges langstrakte land blir det lett å planlegge årets flotte venninnetur med Coop HotellKupp! Med hotellrom fra kun 893,- per natt** er det ingen tvil om at dette er et ordentlig kupp!

Hvor går turen?

Dere skaper deres perfekte tur – vil dere slappe av og finne roen på idyllisk kysthotell, nyte massasje og ligge ved bassenget på et luksuriøst spahotell, eller utforske hva en av Norges storbyer har å tilby? Valget er deres, og dere kan skape deres perfekte venninnetur med vårt gode utvalg hoteller. Vi har også prisgaranti* som sikrer deg dersom du skulle finne ditt ønskede opphold til en billigere pris et annet sted. 

Vilkår og betingelser:

  • Bestillingen er basert på tilgjengelighet.
  • Medlemskortet eller Coop appen må fremvises ved innsjekk. 
  • Bestill online på www.coophotellkupp.com eller ring 64 87 50 00, tastevalg 2 
  • *Finner du ditt hotell til en rimeligere pris på et annet nettsted, får du tilbakebetalt differansen og et gavekort på 100,-. Les mer på coophotellkupp.com
  • ** Basert på et 2-netters opphold i september-desember 2023.