Velkommen til Skeikampen i vinter

Posted on 09 Dec 2022 in Skeikampen

Skeikampen – en fantastisk vinterdestinasjon! 

På vinterstid er det få ting som er så populære som en god gammeldags tur til fjells, og i Norge er vi så heldige at vi har mange flotte steder å dra til.

Mens snøen ofte lar vente på seg mange andre steder i landet, har Skeikampen alltid vært en snøsikker destinasjon. Her begynner skisesongen som regel i november og kan vare helt til 17. mai – og det er ikke uten grunn at Skeikampen er en av Norges mest populære reisesteder på vinterstid.  

Her deler vi 4 gode grunner til å ta turen til Skeikampen i år!

1. Skeikampen Alpinsenter

Skeikampen Alpinsenter omtales ofte som et av Norges største og mest familievennlige skianlegg med god grunn. Det historiske skisenteret passer perfekt for både barnefamilier, parkkjørere og de som liker å kjøre offpiste.

Alpinanlegget har 21 nedfartsbakker og 11 heiser. På vinteren finner du hele 600 km med oppkjørte langrennsløyper på Skeikampen, så det burde være nok å velge mellom for de fleste!

Skeikampen Alpinsenter er veldig barnevennlig, med egne langrennsløyper for barn. Det store barneområdet som ligger nederst i anlegget har to rullebånd og er gratis. Skiskolen for barn og unge har også eget opplegg med gruppeundervisning, go-cartkjelker og mye mer.

2. Fantastiske spamuligheter

Skeikampen kan ikke bare friste med utendørsaktiviteter i vinter – i dette snøparadiset finner du også et deilig spa. Etter en dag på ski kan en tur på spa være godt for kropp og sjel.

Thon Hotel Skeikampen ligger idyllisk til ved foten av fjellet, og her kan du lade batteriene i et boblebad under stjernene, hoppe i varm og kald kulp, eller myke opp såre muskler i badstuen.

3. Gode matopplevelser

På Skeikampen venter også mange flotte matopplevelser, og det passer jo fint når man har stått på i løypene hele dagen! Med flere gode spisesteder og en vinbodega, er det ingen mangel på hyggelige steder å spise og drikke – for både barnefamilier, kjærestepar og vennegjenger som gleder seg til afterski.

For besøkende som bor på Thon Hotel Skeikampen tilbys det stor buffet til frokost, lunsj og middag – her er det noe for alle! 

4. Vakker fjellnatur og spennende utendørsaktiviteter

Skeikampen er en svært populær destinasjon for de som er glade i en aktiv ferie. På vinterstid står nok skiferie høyest på ønskelisten til de fleste, men området rundt Skeikampen har svært mye å tilby året rundt.

Hvis du har lyst til å besøke Skeikampen på andre tider av året, er det fantastiske muligheter for fjellturer, sykling og fiske. Mange anser faktisk Skeikampen som et av de beste stedene i Norge for fjellsykling, og få ting er bedre enn å nyte den vakre fjellnaturen på beina eller på to hjul. For de som er glade i golf, kan Skeikampen også lokke med landets høyest beliggende golfbane.

Hotell? 

Selv om Thon Hotel Skeikampen kanskje er det mest vanlige overnattingsstedet for de som besøker Skeikampen, er det slett ikke det eneste overnattingsstedet du kan bo på under turen din. Hvis det frister å kombinere skituren med et koselig byopphold, kan det fungere godt å sove på hotell på Lillehammer. Fra Lillehammer tar det knappe 45 minutter å kjøre til Skeikampen, og det er selvfølgelig mange andre flotte skidestinasjoner og utendørsopplevelser tilgjengelig. Scandic Lillehammer Hotel og First Hotel Breiseth er begge populære valg for besøkende til vakre Lillehammer som har så mange gode naturopplevelser på dørstokken sin!

Uansett når på året du ønsker å reise, er det ingen tvil om at Skeikampen er en fantastisk destinasjon for alle som liker aktiv ferie og å nyte den vakre norske fjellnaturen. Vi ønsker deg en god tur!

Subscribe to the newsletter!

And take note of the latest news and travel offers