Avbestillingsvilkår

Når du bestiller et hotell utenfor Skandinavia med Coop HotellKupp, vil du bli belastet hele beløpet for oppholdet ved bestilling.  Dette gjelder også for visse hoteller i Norge.

Avbestillingsreglene kan variere avhengig av hotellet og romtypen du bestiller, og det er individuelle vilkår for avbestilling av ulike rom. Det er viktig å sette seg inn i hvilke vilkår som gjelder for hotellrommet du ønsker å bestille før du gjennomfører kjøpet.

For å se avbestillingsvilkårene for hotellrommet du er interessert i kan du gjøre det følgende:

1. Søk på byen du ønsker å besøke, og velg et av hotellene på listen

step 1

2. La musepekeren hvile over “Avbestillingsvilkår” for å se avbestillingsreglene som gjelder for hotellrommet du er interessert i. 

Vær oppmerksom på at ulike romtyper innen det samme hotellet kan ha ulike avbestillingsvilkår.

step 2

 

step 3

3. Når du har valgt hotellrommet du ønsker å bestille og lagt det til i handlekurven, vil avbestillingsvilkårene for rommet vises tydelig på siden. Klikk “Fortsett” hvis alt stemmer.

step 4

4. På den neste siden vil du fylle inn din personlige informasjon, og nederst vil du se Coop HotellKupps avbestillingsvilkår. Ved å klikke på “Fortsett til bestilling” og gjennomføre kjøpet, bekrefter du at du godtar disse reglene.

 

Siden avbestillingsvilkårene for hotell utenfor Skandinavia og visse hoteller i Norge kan variere, er det viktig å få oversikt over reglene som gjelder for hotellet du ønsker å bestille. Som bruker av Coop HotellKupp har du selv ansvar for å lese og forstå vilkårene hvert overnattingssted setter frem under bestillingsprosessen. Du kan lese mer om våre vilkår her.